Abikokk
Кoolitusperiood: 4 kuud
Koolituse algus: 06.12.2021

Õpetusega taotletakse, et õpilasel on teadmised, oskused ja hoiakud kokana töötamiseks ja valmisolek erialaseks enesetäiendamiseks ning elukestvaks õppeks.
Täiskasvanud inimesed, kes soovivad omandada uusi teadmisi ja oskusi või täiendada varem omandatud teadmisi ja oskusi majutamise ja toitlustamise valdkonnas.
Õppe sisu
Töökeskkond ja toitlustamine
  • toiduhügieeni alused
  • toiduainete eeltöötlus
  • toiduainete kuumtöötlemisvõtted
  • toitumise alused ja toidupüramiid

Köögitöö õpe
  • seadmed ja tööohutus
  • hinnakujundus ja kalkulatsioon
  • lauakatmise põhialused


Toiduvalmistamise teooria
  • puljongid ja supid
  • köögiviljaroad ja lisandid
  • hakkliharoad ja kastmed
  • pudrud ja tainatooted
  • pastatoidud
Praktiline töö köögis
  • puljongid, kastmed, supid
  • köögivilja- ja pastatroad ning lisandid
  • hakkliharoad
  • pudrud ja toidud tangainetest
  • kohupiima- ja munaroad
  • külmad road, salatid, võileivad
  • magustoidud, küpsetised
Õpiväljundid
Teab ja tunneb toiduohutuse aluseid, toidu säilitamise tingimusi ning jälgib isikliku hügieeni nõudeid
Oskab kasutada põhilisi toorainete külm- ja kuumtöötlemisvõtteid
Töötab köögis ohutult, järgib köögi sisekorra eeskirju
Oskab kasutada toiduvalmistamisel sobivaid seadmeid ja töövahendeid
Oskab kata lihtsamat lauda ning serveerida juhendi alusel toite
Oskab planeerida ja teha juhendaja abil köögis oma tööd
Täidab hügieeninõudeid
Oskab valmistada lihtsamaid toite
Tuleb toime lihtsamate puhastus- ja hooldustöödega köögis
Koolituse õppekavaga saate tutvuda
Õppe kogumaht ja maksumus
Kursuse kestus
4 kuud
Koolituse algus
06.12.2021
Maht 320 akadeemilist tundi
240 ak. tundi auditoorne õppetöö 80 ak. tundi ettevõtte praktika 40 ak. tundi iseseisvat tööd
Стоимость
750 eur/kuus
Esitage küsimusi või registreeruge
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности
Made on
Tilda